Billiga soffbord

Handla Billiga soffbord på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa Billiga soffbord online.

 

Madam Stoltz Seagrass placemat

Madam Stoltz Seagrass placemat
99 kr

Seagrass placemat Madam StoltzMadam Stoltz Seagrass placemat

Artwood Glasskiva till Marbella coffeetable - Vintage

Artwood Glasskiva till Marbella coffeetable - Vintage
695 kr

Glasskiva till Marbella coffeetable - Vintage ArtwoodArtwood Glasskiva till Marbella coffeetable - Vintage

RGE Svart

RGE Svart
995 kr

Svart RGERGE Svart

Hübsch Bord, rund, guld, metal/spejl

Hübsch Bord, rund, guld, metal/spejl
1 039 kr

Bord, rund, guld, metal/spejl HübschHübsch Bord, rund, guld, metal/spejl

Madam Stoltz Svart

Madam Stoltz Svart
1 092 kr

Svart Madam StoltzMadam Stoltz Svart

RGE Grå

RGE Grå
1 129 kr

Grå RGERGE Grå

RGE Grön

RGE Grön
1 129 kr

Grön RGERGE Grön

Madam Stoltz Svart

Madam Stoltz Svart
1 197 kr

Svart Madam StoltzMadam Stoltz Svart

RGE Soffbord Cube - 65x65

RGE Soffbord Cube - 65x65
1 369 kr

Soffbord Cube - 65x65 RGERGE Soffbord Cube - 65x65

Holmen Michigan Soffbord

Holmen Michigan Soffbord
1 499 kr

Michigan Soffbord HolmenHolmen Michigan Soffbord

Artwood Cedes Soffbord Ø40cm

Artwood Cedes Soffbord Ø40cm
1 577 kr

Cedes Soffbord Ø40cm ArtwoodArtwood Cedes Soffbord Ø40cm

House Doctor Bordsben 60x60x45 cm - Svart

House Doctor Bordsben 60x60x45 cm - Svart
1 579 kr

Bordsben 60x60x45 cm - Svart House DoctorHouse Doctor Bordsben 60x60x45 cm - Svart

RGE Cross Soffbord, 75x75, blank mässing

RGE Cross Soffbord, 75x75, blank mässing
1 649 kr

Cross Soffbord, 75x75, blank mässing RGERGE Cross Soffbord, 75x75, blank mässing

RGE Cross Soffbord, 75x75, blank krom

RGE Cross Soffbord, 75x75, blank krom
1 649 kr

Cross Soffbord, 75x75, blank krom RGERGE Cross Soffbord, 75x75, blank krom

RGE 85 cm

RGE 85 cm
1 656 kr

85 cm RGERGE 85 cm

Holmen Doro Soffbord

Holmen Doro Soffbord
1 699 kr

Doro Soffbord HolmenHolmen Doro Soffbord

Normann Copenhagen Stay Bord Grön 40x40 cm

Normann Copenhagen Stay Bord Grön 40x40 cm
1 741 kr

Stay Bord Grön 40x40 cm Normann CopenhagenNormann Copenhagen Stay Bord Grön 40x40 cm

Normann Copenhagen Stay Bord Röd 40x40 cm

Normann Copenhagen Stay Bord Röd 40x40 cm
1 741 kr

Stay Bord Röd 40x40 cm Normann CopenhagenNormann Copenhagen Stay Bord Röd 40x40 cm

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaFörra sidan
 
Idag finns det billigare varianter av så gott som allting. Lägg dock märke till att det inte alltid behöver vara på bekostnad av kvalité. Ett billigare pris kan ha flera orsaker; det kan vara avsaknaden av mellanhänder, effektivare transport och fler därtill. Av den anledningen kan det vara en fördel att inte döma ut billiga soffbord som kostar lite mindre än andra. Ett soffbord som kommer från en lågpriskedja behöver inte vara av sämre kvalité än något annat soffbord, och det är precis vad vi ska beröra nu.

Visst är det så att det ska löna sig att ha ett vackert hem? Det måste inte innebära att du är bankrutt de sista veckorna innan löning bara för att bestämde dig för ett soffbord från en utav de mindre möbelbutikerna i centrala Stockholm, när du istället kunde ha åkt till IKEA och inhandlat ett till ett mycket billigare pris. Det är hårt inpräntat att ett billigare automatiskt innebär en sämre produkt, och visst finns det sådana fall också, men överlag är logistiken som gör att priset på en vara kan sänkas.

För dig som vill uppnå den där sista lilla perfektionen i din inredning som gör att dina besökare kommer dra efter andan när de kliver in genom entrédörren, utan att spräcka månadens budget med ett illvrål, kan ett soffbord till ett billigare pris göra susen. Många väljer faktiskt att titta på lågpriskedjorna i första hand, och det på grund av att man är medvetna om att det lägre priset inte alls måste vara på bekostnad av kvalitén.

billiga soffbord

De billigaste alternativen för dig som vill hitta en snyggt och billigt soffbord är helt klart lågpriskedjorna och onlinebutikerna. Då i redan har berört lågpriskedjorna kan vi dra igenom onlinebutikerna lika smidigt. Här handlar det om den smidigaste varianten av shopping; ett klick och klart. Priserna kan sänkas ytterligare för att vara går direkt från centrallager till kund eller till och med direkt från leverantör till kund. Det är med andra ord mycket fördelaktigt att handla på internet, och det är en stor anledning till att näthandeln växer så intensivt som den gör idag.

Av dessa anledningar behöver du alltså inte vara för skeptisk när du ser ett billigare pris. Låt plånboken hålla vikten. Du kommer att märka hur skönt det är att betala lite mindre för samma varor, och när du kommer till den insikten att det inte alls är på bekostnad av kvalitén kommer du garanterat att finna de billigare soffborden oerhört attraktiva.

Trots att soffbord används väldigt mycket i de flesta hem, är det inte alls som vill lägga så mycket pengar på soffbordet, för att man, med rätta eller felaktigt, anser att detta är en väldigt enkel möbel. Om du också tillhör denna grupp, ska vi inte försöka lägga tid på att övertala dig gällande att du måste skaffa ett dyrt soffbord, för det finns faktiskt en hel del billiga soffbord att få tag på också. Så här hittar du dem:

Köp ett gammalt soffbord på loppis eller i en second hand affär Detta blir nämligen ofta superbilligt, och ibland har man sådan tur att man hittar ett soffbord där som är i så pass bra skick att man kan använda det som det är, men skulle så inte vara fallet, kan man ofta med ganska små medel renovera och fixa till lite slitna soffbord, så att de ser som nya ut igen.

Leta via säljes annonser Ett annat bra alternativ för att hitta redan använda soffbord med hjul, som ju i regel är betydligt billigare än helt nya varianter, är att titta på olika säljes annonser, där privatpersoner säljer möbler och annat de inte längre behöver eller vill ha, t.ex. för att de flyttat, ska flytta, har renoverat där hemma, och så vidare.

Här är chanserna att hitta något i väldigt bra skick ofta bättre än på loppisar och liknande, men priserna är trots detta ofta riktigt förmånliga, även om det förstås varierar lite beroende på vad man mer exakt vill köpa.

Titta på nätet I de nätbutiker som säljer möbler på nätet är nämligen möblerna betydligt billigare än i vanliga butiker. Att ta en titt på vad som finns i dessa butiker i soffbordsväg är därför verkligen att rekommendera för alla som vill skaffa ett soffbord med förvaring billigt. Olika nätbutiker har förvisso olika bra och stort sortiment, men de flesta hittar det de söker till riktigt bra priser om de tar nätet till hjälp.

Titta i lågprisbutikerna Detta är förmodligen något de flesta med en mindre budget tänkt på redan, men för ordningens skull, och för att ingen ska glömma denna metod, vill vi ändå nämna detta. IKEA, Rusta, Jysk och liknande kedjor är jättebra att vända sig till om man har en mindre budget för det soffbordet man ska köpa.