Soffbord med Förvaring

Handla Soffbord med Förvaring på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa Soffbord med Förvaring online.

 

Colleen COLLEEN Soffbord 90 Vit -

Colleen COLLEEN Soffbord 90 Vit -
1 795 kr

COLLEEN är en möbelserie med klassiska snitt för matsal och vardagsrum. Med fina detaljer samt en lättmatchad färgskala är COLLEEN en vinnare i många hem.I serien finns flera bord och förvaringsmöbler.Runt soffbord i vitlack, skivan har inlägg i marmorfolie. Soffbordet har en praktisk hylla för förvaring.Colleen COLLEEN Soffbord 90 Vit -

Sidor: 1
 
För dig som vill få ut det absolut bästa av ditt soffbord på ett rent funktionellt sätt kan ett soffbord med förvaring vara en alldeles ypperlig idé. Ett soffbord med förvaring möjliggör att du inte bara har ett soffbord att placera kaffekoppar eller fikafat på, utan även lådor eller fack att lägga viktiga papper, prydnader, värdesaker eller dylikt. Möbler med förvaring tillhör ju den moderna varianten av möblemang då öppna och rena ytor är vad som gör sig mycket vackert i dagens samhälles heminredningar. Med det sagt har du både nya förvaringsmöjligheter och iögonfallande ytor att visa uppnår du får besök, och vem skulle inte vilja ha det?

Förvaringen i ett soffbord behöver inte vara lika stort som på en byrå eller en hylla. Det räcker egentligen med någonting mindre för att du ska kunna förvara de små grejerna som annars ligger framme och tar bort lite av den där känslan av renhet och öppna ytor. Då är det ju alldeles ypperligt med ett soffbord i vilket du kan förvara dessa grejer som annars skulle ha gjort dig irriterad - kanske till och med förstört din kväll.

Ett soffbord med förvaring kan beskrivas som två möbler i en. Du har de flexibla fördelarna som följer ett soffbord. Vi talar förstås om dina möjligheter att placera soffbordet vart du vill. Du har enkelheten i konstruktionen och förflyttningen, och du har ju som sagt de vida möjligheterna att förvara sådant som du kanske anser är för tråkigt för att ha framme. Kanske vill du ha någonstans att förvara TVdosa, TVspelskontroller och andra ömtåliga och superviktiga föremål. Det kan handla om att du har ett eller flera små barn som inte kan hålla fingrarna i styr och försöker äta upp TV-dosan och lyckas byta kanal precis när nyhetsuppläsaren ska läsa upp den där nyheten som du har gått och väntat på hela kvällen.

Ett soffbord med förvaring är en mycket alldaglig möbel som du kan ha mycket stor nytta av. Vad det än är du vill förvara så är det mycket fördelaktigt att kunna förvara det så smidigt som möjligt. Då är det ju alldeles galant att ha ett soffbord med förvaring där du bara har att sträcka dig ett par decimeter från soffan för att nå tidningen, TVdosan eller vad det nu är du söker. Möjligheterna är oändliga, och det är bara du, min vän, som sätter gränserna för vad du vill a ut av ditt soffbord med förvaring. En annan smart detalj att ha på sitt soffbord är hjul så du kan flytta runt bordet. Läs mer här.